Cafeen

Når du træder ind i Ungehuset Vesterbro Ungdomsgård for første gang er det i vores UH cafe du bliver modtaget. Du vil helt sikkert kunne bevæge dig herned uden bekymring, da du vil have mulighed for at få alt præsenteret og forklaret af den medarbejder der modtager dig i cafeen.

Ungehuset prioriterer meget højt at skabe et rum, hvor du som medlem kan få mulighed for en dybere samtale og stresse af efter en lang dag i skolen. Det er vores cafe område netop perfekt til, ligegyldigt om det er medlemskammerater, dine venner eller pædagoger du søger.

Ungehus cafeen har et stort sortiment som der sælges til en billig penge til medlemmerne. Medlemmerne afgør gennem regelmæssig ungeinvolvering hvilke varer der skal sælges i cafeen, bl.a. derfor er cafeen meget elsket at vores medlemmer.

Som faste aktiviteter i cafeen har vi vores trivselsborde. Bordenes formål er at skabe et forum for jer medlemmer til at danne relationer på kryds og tværs af jeres sædvandlige vennekreds og ikke mindst et rum til at tale om de større emner der rør sig i en teenagernes liv.

Cafeen ligger centralt i Ungehuset, der er altid en medarbejder og det er her du træder ind og fornæmmer fælles ånden i Ungehuset for første gang, derfor er cafeen hjertet i Ungehuset Vesterbro Ungdomsgård.